Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

U-art –
sinun kuvastasi

Written by innofusor, 10 years ago, 0 Comments

Näyttäviä kokonaisuuksia – asennusvalmista helppoutta

Innofusor U-art on uuden ajan akustiikkataulu, joka toteutetaan suorapainotekniikalla suoraan pintaturpeisen akustiikkalevyn pintaan. Valitse vapaasti haluamasi kuva-aihe tai jokaiseen tauluun vaikka oma kuva. Korkearesoluutioinen painojälki mahdollistaa yksityiskohtaisen detaljiikan.

Innofusor U-art taulun perustana on pintaturpeinen, ekologinen ja M1-luokiteltu A-luokan KONTO akustolevy. Lopputuloksena on sisustuksen kruunaava,  näyttävyydellään pysäyttävä, akustisesti tehokas ja täysin asennusvalmis sisustustaulu.

 

Akustiikkataulut, joita tekisi mieli “rapsuttaa” ja tulla lähelle:

Painettaessa suoraan “epätasaiselle” pintaturveakustolevylle syntyy kuviin ainutlaatuinen 3D-efekti. Vastaavaa lopputulosta ei voida saavuttaa painamalla kuvia tyypillisille akustotaulukankaille. Pintaturpeelle painettuna lopputuloksena on akustotaidetta, jota haluaisi aina “rapsuttaa” ja tulla katsomaan lähelle. Parhaimmillaan Innofusor painetut akustotaulut ovat  kun kuva-aiheessa on sanottavaa, voimakkaita värejä, luontaisia 3d-pintoja ja näyttäviä tekstuureita.

Suorapainotekniikalla toteutetut akustolevymme ovat aina arvokkaampia kuin painetuilla kankailla verhotut akustiikkalevyt – lopputuloskin on näyttävyydessään eriluokkaan.

 

 Valmis sisustustaulu sellaisenaan

Innofusor U-art painettu akustiikkateos on valmis sisustustaulu sellaisenaan. Levyä ei tarvitse erikseen kehystää vaan taulu on reunoiltaan viimeistelty sisustuslaatuiseksi. Taulun kiinnittäminen on helppoa, koska levyn taakse on valmiiksi asennettu tarranauhat. Kiinnität vain toisen puolen tarranauhasta seinään ja kiinnitys on valmis. Lisäksi voit helposti säätää taulun paikkaa. Voit halutessasi valita myös ilman lisäkustannuksia ns. perinteisen taulukiinnityksen.

 

Suuria, yhtenäisiä ja näyttäviä pintoja

Tuotantotekniikkamme mahdollistaa erittäin suuret, yhtenäiset ja näyttävät pinnat. Voimme tuottaa yhdestä kappaleesta valmistetun, jopa 240 x 120 cm kokoisen akustiikkataulun. Tämä tarkoittaa lähes kolmen neliön yhtenäistä pinta-alaa.

Sijoittamalla suuria akustiikkatauluelementtejä vieri viereen saadaan tehtyä vaikka kokonaisia seiniä ja lopputuloksena on erittäin näyttäviä kokonaisuuksia.

 

Laaja vakiokokovalikoima jokaiseen tilaan

Taulumainen koko on akustotaulujemme suunnittelun lähtökohta. Vakiokokovalikoima on laaja ja vastaa yleisesti käytettyjen sisustustaulujen mitoitusta (eikä akustiikkalevyjen mitoitusta, joka juontaa juurensa usein ns. k600 kiinnitysväliin). Kaikki U-art akustotaulut on saatavissa myös 40 mm paksuudessa (vakio 20 mm). Huomaathan, että pienemmät taulut ovat erittäin näyttäviä esim. kolmen tai kuuden taulun ryhminä.

Vakiokoot (cm):

  • 30×60
  • 50×50
  • 50×100
  • 70×50
  • 70×100
  • 200×50
  • 200×70
  • 200×100
  • 240×120

Meillä onnistuu

Tarvitsetko erikoiskoon, joka on millimetrilleen vaatimustesi mukainen – onnistuu. Haluatko akustiikkateoksen 40 mm paksuudessa maksimoidaksesi vaimennustehon – onnistuu. Haluatko levyyn reunasisennyksen, jolloin paksummatkin akustiikkataulut näyttävät kevyesti leijuvan seinällä – onnistuu. Kysy lisätietoja.

 

Helppoa ja hauskaa

Me autamme sinua koko matkan ajan. Tarkistamme kuviesi resoluutiot ja varmistamme lopputuloksen laadun, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi kuviisi tai painamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

Vastaamme mielellämme tiedusteluusi ja autamme ratkaisun toteuttamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä Toni Oinonen: toni.oinonen@innofusor.fi, puh: 050-404 3033 ja päästä mielikuvituksesi valloilleen.

 

Alla kuva U-art ratkaisusta (100×50 cm) äänitysstudioon ennen asennusta: