Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

RIMPI
valaisin

Written by innofusor, 8 years ago, 0 Comments

Rimpi

Akustoi ja valaise yhdellä kertaa. Maija Puoskarin suunnittelema, pintaturpeesta valmistettu uniikki valaisin sopii loistavasti niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin ja ravintoloihin. Muotonsa ansiosta se asettuu luontevasti aina sinne, missä akustointia eniten tarvitaan. Rimpi valaisin on valmistettu kotimaisesta pintaturpeesta ja  koko varjostimen materiaali on akustisesti tehokkaasti vaimentavaa (luokka A).

Varjostinosan luonnonkuituinen pintamateriaali luo loputtomasti sävyjä ja varjoja näyttäen aina yhtä aikaa sekä tuoreelta että klassiselta. Rimpi -akustoivat valaisimet ovat kokoonsa nähden suhteellisen kevyitä, joten niiden asentaminen on erittäin helppoa.

Akustisesti Rimpi luo kokonaan uusia mahdollisuuksia toteuttaa sisustuksellisesti korkeatasoisia ratkaisuja. Valaisimen muoto tuo sen luontevasti lähelle käyttäjää ja vaimentaa tehokkaasti hälyä. Kokoelmaa täydentään Rimpi -seinäpaneelikokoelma.

Luo tunnelmaa ja vaimenna samalla hälyä tehokkaasti

Rimpi akustoivia valaisimia on saatavana kolmessa koossa ja neljässä eri välissä joten voit luoda haluamasi tunnelman helposti. Rimpi valaisin on omiaan käytettäväksi erilaisten pöytien yläpuolella. Akustoivassa valaisinsarjassa eri koot ja värit istuvat toistensa joukkoon aina harmonisesti joten voit yhdistellä sarjaa vapaasti tarpeidesi mukaan.

Rimpi -kokoelmaan kuuluu myös seinäpaneeli, joka hienovaraisesti toisintaa akustisen valaisimen tekstuuria seinäpinnoilla. Kolmesta eri kokoisesta seinämodulista ryhmittelet helposti aina kuhunkin tilanteeseen oikean yhdistelmän.

Tekniset tiedot:

Rimpi S akustoiva valaisin, pohja 500x500mm, korkeus 360 mm, paino 1.2 kg, kanta E27
Rimpi M akustoiva valaisin pohja 750x750mm, korkeus450 mm, paino 2.2 kg, kanta E27
Rimpi L akustoiva valaisin, pohja 1500x1500mm, korkeus 400 mm, paino 2.2 kg, kanta 3xE27

Rimpi seinämodulikoot 586x586mm, 586x295mm ja 295×295 mm

Värit: Mustikka, Sammal, Savi ja Yösydän