Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Hiljaiset
puut

Written by innofusor, 8 years ago, 0 Comments

Kuulkaa korpeimme kuiskintaa

Halusimme tuoda veistokselliset, mielenkiintoiset ja lähestyttävät muodot akustisiin seinäpaneeleihin. Muotoja, jotka kestävät aikaa, ja jotka valon ja varjon leikkinä saavat aina uusia sävyjä.  “Hiljaiset Puut”  tuoteperhe on syntynyt yhteistyössä suunnittelijoiden Krista Kosonen ja Mari Martikainen kanssa. Teossarjassa suomalaisen luonnon eräs keskeinen piirre on saanut syvän ja useisiin eri tiloihin soveltuvan sekä iättömän hahmon.

Luo ainutlaatuinen tunnelma:

Hiljaiset puut -akustiikkateos tuo häivähdyksen luontoa sisälle. Kaksi harkittua värivaihtoehtoa luovat yksinkertaisen ja harmonisen kokonaisuuden.

Yösydän (tumma harmaa) sykkii loppukesän yön lämmintä henkeä ja Lumi  (vaalea harmaa) luo kuvan suomalaisesta luonnosta juuri kun ensilumi on satanut ja aamu valkenee.

 

Rakenna yksilöllinen kokonaisuus:

“Hiljaiset Puut” -tuotesarjassa on vakiokokoja 1×1 m taulumaisesta teoksesta aina isoihin modulaarisiin akustoseiniin asti. Tutun vakiokorkeuden 1000 mm rinnalle on noussut uusi vakiokorkeus 1150 mm, joka on hyvin nopeassa ajassa saavuttanut suuren suosion.

Isoihin ja näyttäviin tiloisin soveltuu erinomaisesti modulaarinen 1950 mm korkea akustiikkateossarja

LATAA PDF VIIVAPIIRROKSET: Hiljaiset Puut, korkeus 1000 mm

LATAA PDF VIIVAPIIRROKSET: Hiljaiset Puut, korkeus 1150 mm

LATAA PDF VIIVAPIIRROKSET: Hiljaiset Puut, korkeus 1950 mm

 

Hiljaiset Puut -akustiikkateokset tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä yhtenäisiä akustisia seinäpintoja vakiokokoina aina 1950 mm korkeuteen (ja joissain tapauksissa aina 2400 mm) asti. Tilaustyönä teos voidaan toteuttaa käytännössä aina asiakkaan mittojen mukaan sovitettuna.

Loppuun asti harkitun designin ansiosta akustiikkateokset voidaan räätälöidä millilleen haluamaasi mittaan. Näin saat juuri sinun tilaasi täsmälleen oikean akustiikkateoksen.

Modulaarinen lähestymistapa mahdollistaa helposti esim. erilaisten pitkien käytävien näyttävän ja erittäin tehokkaan akustoinnin. Erinomainen tapa esim. avotoimistoissa, joista ihmiset “pakenevat” läheiseen käytävään puhelimeen. Näissä käyttötavoissa isohko, 1950 mm korkea vakiotuotemitoitus tarjoaa erittäin näyttäviä kokonaisuuksia.

Tekniset tiedot:

Teknisesti “Hiljaiset Puut” on modulaarinen, akustisesti erittäin tehokas (40 mm paksu monikerrosrakenne) ja skandinaavisiin sisustuksiin hyvin soveltuva akustiikkatuoteperhe. Se on erinomainen ja tehokas valinta niin julkisiin tiloihin kuin olohuoneisiin vaimentamaan äänikuormaa.

  • Vakioleveydet 1000 – 12 000 mm
  • Vakiokorkeudet 1000, 1150 ja 1950 mm
  • Tilauskoot max. korkeus 2400 mm, rajoittamaton leveys
  • Ilmaväli teoksen takana 12 mm (visuaalisesti erittäin viimeistelty ilme ja samalla akustisesti tehokas ilmaväli)
  • Kätevä ja erittäin nopea taululistakiinnitys, kaikki kiinnitystarvikkeet kuuluvat toimitukseen (listoissa lisäksi 10 cm sisäänveto, joten visuaalisesti teos tuntuu “leijuvan seinällä”)

 

 

Designista

“Hiljaisissa Puissa” olennaista on valon ja varjon leikki eri pinnoilla, toteavat suunnittelijat Krista Kosonen ja Mari Martikainen yhteen ääneen.

Me uskomme, että  tässä on jonkin uuden alku.