Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Written by innofusor, 11 years ago, 0 Comments

Kuru – akustiikkateos

Design: Arja Rantala&Sami Haikonen/Osuma design

Reliefimäinen Kuru-akustiikkateos on saanut inspiraationsa virtaavan veden aiheuttamasta eroosiosta. Kolmiulotteiset kerrokset muodostavat abstraktin, dynaamisen pinnan. Akustiikkapaneelin muodoissa ihmisen tekemät topografiset kartat kohtaavat luonnon muodot.

Yksittäistä paneelia voi käyttää akustiikkaa parantavana tilataideteoksena. Useasta reliefistä voi muodostaa jatkuvan pinnan, jonka kuvionti vaihtelee. Akustiikateoksen kolmiulotteista pintaa voi helposti korostaa valaistuksella. Kaksi erilaista paneelia mahdollistaa useita yhdistelymahdollisuuksia. Saatavana myös akustisella taustapaneelilla.

Kuru-akustiikkateos on erinomainen valinta AV-tilojen ja olohuoneiden sohvaryhmien taakse sekä rytmittämään suurempia tiloja. Monikäyttöinen Kuru-paneeli sopii sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin.

Kuru-akustiikkateos voidaan asentaa myös kapean ja korkeaan tilaan pystysuuntaisesti, jolloin tarjolla on monia ratkaisuja portaikkoihin ja muihin kaikuviin tiloihin. Tällöin Kuru saa omanlaisen ilmeen, muistuttaen vuoripuroa tai kallioleikkausta.

Vakiovärit:  1) aamusumu/vaalea valkoinen, 2) harmaa ja 3) yösydän/tumma harmaa.

Kuru on saatavilla kahdessa vakiokoossa: 1) 60×220 cm ja 2) 90×220 cm. Tilaustyönä teos voidaan valmistaa lähes aina haluttuihin mittoihin ja syntyvä kuvio on aina ainutlaatuinen.

Kiinnitystapana yksinkertainen ja helppo taulukiinnitys, joka jättää teoksen taakse vielä akustisesti tehokkaan, noin 12 mm ilmaraon.

Teos valmistetaan käsityönä Helsingin Pitäjänmäessä tilausten mukaan. Toimitusaika n. 4-5 viikkoa tilauksesta.