Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Written by innofusor, 11 years ago, 0 Comments

Herätimme pinnat eloon

Akusti uudistaa. Perinteisiin akustiikkalevyihin ja -pintoihin on tuotu kokonaan uusi ilme. Skandinaaviset design -elementit, muotokieli ja rei’itetyt akustiikkapinnat kohtaavat uudella tavalla. Lopputuloksena on muotoja, jotka koristavat tilan näyttävästi ja toimivat sisustuselementteinä sellaisenaan.

 

Akusti avaa täysin uusia mahdollisuuksia tehdä eri tilojen akustointia ja viimeistellä tilat visuaalisesti. Akustisesti erinomaiset ominaisuudet tulevat hienovaraisesti esille. Akustiikkapinnan taakse on tilattavissa myös kotimainen, pintaturpeinen akustiikkatäyte, joka parantaa  vaimennuskykyä entisestään.

 

Parhaimmillaan Akusti on tiloissa, joissa akustiikkaratkaisun on kestettävä niin katsetta kuin kulutustakin.

Vaihtoehtoja niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin:

Akusti modulikoko on perusvaihtoehdossa 60×120 cm ja peruspintana on kotimainen, kaunis koivu. Runkona toimii erittäin ekologinen ja täysin kierrätettävissä oleva UPM Grada. Levy on yli 90% puhdasta puuta eikä sisällä mitään haitallisia kemikaaleja.

 

Akusti on tilauksesta saatavilla useissa eri vaaleissa sävytyksissä sekä maalipinnoilla sekä tilaustyönä myös
halutulla pintaviilulla. Modulaarisesta sarjasta voidaan koostaa useita eri vaihtoehtoja tarpeesi mukaan, ohessa
kuvitusesimerkki:

Akusti erottuu aina kulutuskestävyydellään muista ratkaisuista. Sarja voidaan sijoittaa lähelle kulkuväyliä, kapeisiin neuvotteluhuoneisiin, ja lasten leikkitiloihin. Akusti on ratkaisu pinnoille, joihin huokoiset akustiikkalevyt eivät sellaisenaan sovellu.

 

Akusti on saatavilla myös KONTO:n pintaturpeesta valmistamalla akustiikkatäytteellä, jolloin sarjan akustiset vaimennusominaisuudet paranevat entisestään. Akusti-sarjat myydään tilaan räätälöitynä, tarjouksen mukaaan.

Designerin puheenvuoro – Annika Heikkinen:

“Halusin uudistaa rei’itettyjen akustiikkalevyjen asiallista ilmettä. Levyissä reiät ovat totutusti säntillisissä riveissä. Akusti-seinässä reiät ovat villiintyneet piirtämään koristekuvioita: pääskyjä ja puita. Akusti on tilan funktionaalinen koriste. Hyvä akustiikka voi paitsi kuulostaa, myös näyttää viihtyisältä.

 

Suunnitteluprosessissa haasteellista oli miettiä millä tavalla koristekuviot toimivat erilaisissa seinäpinnoissa. Akustissa kuviot ovat modulaarisia. Kuviottomista ja erilaisista kuviollisista paneeleista voi koostaa vaihtelevia seinäkokonaisuuksia. Kuvioita voi käyttää paneeliseinässä joko runsaasti tai yksittäisinä koristeina.”
www.annikaheikkinen.com

 

Kotimaista designia, raaka-aineita ja työtä

Akusti on Innofusor ajattelua parhaimmillaan. Siinä ovat selkeästi esillä ne asiat, mihin me uskomme: kotimainen design ja skandinaavien muotokieli, korkeatasoinen toteutus, 100% kotimaiset raaka-aineet ja 100% suomalainen valmistus. Kun valitset Akustin, tiedät että olet tehnyt kestävän valinnan.