Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Akustiikkaverhot
valloittavat kauneudellaan ja tehollaan

Written by innofusor, 7 years ago, 0 Comments

Kauneutta, helppoutta ja akustista tehokkuutta

Tiesitkö, että Innofusor akustiikkaverho vaimentaa noin 60-80% äänistä jotka tilassa ovat (puheäänen ja hälyn vaimennus)? Tämä tarkoittaa sitä, että voit keskittyä sisustamisen ja akustoverhot hoitavat huomaamattomasti ja tyylikkäästi vaimennustarpeet. Valittavana on yli 20 vaihtoehtoa kolmesta kokoelmasta.

Aava-kokoelma on saanut teemansa meille kaikille rakkaista tuntureista ja vaaroista – paikoista, joissa suomalaisen luonnon hiljaisuus ja hienovireisyys ovat ainutlaatuisella tavalla läsnä. Hiljaisen tuulenhenkäyksen lailla kokoelman tekstiilit vaimentavat hälyn ja levottomuuden tuoden mukanaan rauhallisuuden ja tyyneyden.

Rytmi-kokoelma edustaa rohkeaa ja ajassa kiinni olevaa printtisuunnittelua. Se on oikea valinta kun haluat tehdä vaikutuksen ja sisustaa tekstiileillä rohkeasti. Siinä missä Soulia -kuosin tyylikkään liukuvärit vievät mukanaan viettelee Kantri -kuosi tyylikkäällä olemuksellaan. Tutustu valikoimaan alta online-kuvastosta ja lataa omasi.

Helsinki -kokoelmassa on ensimmäistä kertaa (kaiketi ensimmäisenä maailmassa) akustiikkakankaita rullaverhoihin. Ne tarjoavat täysin uuden tavan akustoida tiloja.

Visuaalinen kaiku

Kokoelman on suunnittelut Petra Haikonen (Master of arts, Aalto -yliopisto) jossa Petra myös opettaa tekstiilisuunnittelua. Kiinnostavaa on, että kaikki kokoelma kuosit ovat syntyneet äänen käyttäytymiseen liittyvien kokeilujen kautta. Tekstiilit yhdistävät hienovaraisella tavalla alkuperänsä ja visuaalisen ilmeen, jossa kaukaisena kaikuna on läsnä tekstiilien tekninen puoli – huippuluokkaa olevat akustiset ominaisuudet. Akustiikkatekstiilimme vaimentavat ääntä jopa kymmennen kertaa tehokkaammiin normaaleihin verhokankaisiin verrattuna.

Tekstiilit soveltuvat sisustuskankaaksi mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi verhokankaana tai tilanjakana. Akustiikkatekstiilit ovat nopeita asentaa eivätkä edellytä rakennus- tai muutostöitä, kuten monet muut akustointitavat. Tyylikkäät kuosit sopivat moneen sisutukseen niin toimistossa kuin kotona.