Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Oikea materiaali oikeaan paikkaan

Written by innofusor, 9 years ago, 0 Comments
 • Clearperf Pure (kirkas) tilanjakaja

  Clearperf Pure (kirkas) tilanjakaja

 • aPerf- ja SmartPerf painoalustana

  aPerf- ja SmartPerf painoalustana

 • aPerf - asiakkaan kuvan pohjalta valmistettu akustiikkateos

  aPerf - asiakkaan kuvan pohjalta valmistettu akustiikkateos

 • aPerf valkoinen ja värillisenä (voidaan sävyttää haluttuun sävyyn)

  aPerf valkoinen ja värillisenä (voidaan sävyttää haluttuun sävyyn)

 • aPerf- ja SmartPerf ovat erinomaisia printtialustoja

  aPerf- ja SmartPerf ovat erinomaisia printtialustoja

 • Smartperf - tilanjakaja

  Smartperf - tilanjakaja

 • SmartPerf - valkoinen, puutekstuuri + alumiini

  SmartPerf - valkoinen, puutekstuuri + alumiini

 • Sonoperf - tilanjakaja

  Sonoperf - tilanjakaja

 • Sonoperf - kulutuskestävyyttä kolhuvaaraan asti ja erinomainen painopinta

  Sonoperf - kulutuskestävyyttä kolhuvaaraan asti ja erinomainen painopinta

 • Clearperf Classic (60% valonläpäisy), yksityiskohta pöytäsermistä

  Clearperf Classic (60% valonläpäisy), yksityiskohta pöytäsermistä

 • Clearperf Classic (60% valonläpäisy) tilanjakajana

  Clearperf Classic (60% valonläpäisy) tilanjakajana

 • Clearperf Pure (kirkas) valonläpäisy

  Clearperf Pure (kirkas) valonläpäisy

 • Visualisointi Clearperf Classic tilanjakajista. Toteutettu kesä 2015

  Visualisointi Clearperf Classic tilanjakajista. Toteutettu kesä 2015

Yli 20 materiaalivaihtoehtoa

Meiltä löytyy yli 20 vaihtoehtoa akustiikkamateriaaliksi siksi, että materiaalit ja niiden ominaisuudet ovat erilaisia. Yksi ei voi olla parasta kaikkeen, ja kunhan materiaalit valitaan oikein, niin lopputuloskin ylittää usein odotukset. Akustiikkamateriaaleissa on kyse paljon muustakin kuin siitä, onko materiaali standardin mukaista A-luokkaa (itse asiassa lähes kaikki asialliset huokoiset akustomateriaalit ovat). Käyttö-, asennettavuus, palo- ja ulkonäköominaisuudet ovat usein ne tekijät, jotka eroittavat materiaalit toisistaan eri käyttötarkoituksissa.

Ohessa lyhyet esittelyt akustiikkamateriaaleista, joita käytämme eniten niin omassa sermivalikoimassa, printatuissa akustiikkalevyissä kuin mittatilausvalmistuksessakin.

aPerf

aPerf on kierrätyskuidusta ja huovasta valmistettu uuden ajan akustomateriaali. Se omaa erittäin kauniin pinnan, sitä voidaan muotoilla ja muotopuristaa vapaasti sekä valita pintakäsittelyväri vapaasti. Materiaalin saa myös valkoisena, jolloin se soveltuu erinomaisesti moderneihin sisustuksiin. Julkitilapuolelle aPerf-materiaalilla on erinomainen B1 paloluokitus, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää myös P1 paloluokitelluissa kohteissa ja vastaavissa. Suuri osa Innofusor Artesaani-sarjan tuotteista voidaan valmistaa myös aPerf-materiaalista, jolloin niiden ulkonäkö säilyy totutun kaltaisena, mutta tarvittaessa paloluokitus saadaan nousemaan B1-luokkaan.

Clearperf

Clearperf on valoa läpäisevä akustomateriaali, jota käytetään erityisesti erilaisissa tilanjakajissa ja sermeissä. Clearperf:stä löytyy kaksi versiota, 1) Pure, joka on käytännössä täysin läpinäkyvää ja soveltuu erinomaisesti, kun halutaan kevein mahdollinen vaikutelma (kuvat 1 ja 2) ja 2) Classic, joka on transparentti materiaali, noin 60% valonläpäisyllä (kuvat 3 ja 4). Soveltuu erinomaisesti, kun halutaan tilanjakajia, jotka säilyttävät valon ja akustoivat tehokkaasti, mutta jättävät samalla aavistuksen yksityisyyttä. Erinomainen valinta erilaisiin palvelupisteisiin tai asiakaspäätteiden+puhelutilojen jne. rajaamiseen muista tiloista. Erittäin isot levykoot mahdollistavat myös seinäkorkuisten tilanjakajien+puhelutilojen valmistamisen.

Viimeinen kuva on asiakkaalle projektin suunnitteluvaiheessa tehty visualisointi kesällä 2015 toteutetusta pankin asiakaspalvelutilasta.

SmartPerf

SmartPerf on metallisesta reikälevystä ja kierrätyskuitu+huopa materiaalista yhdistetty akustiikkalevy, jonka erikoispiirteenä on hyvä kolhun/kulutuskestävyys sekä erinomainen painojälki. Materiaali soveltuu erinomaisesti erilaisiin julkisiin tiloihin, joihin halutaan tuoda suorapainotekniikalla haluttuja kuvia/grafiikkaa jne. Se on erinomainen valinta asiakaspalvelutiloihin, lasten- ja hoivakoteihin sekä muihin julkisiin tiloihin.

Sonoperf

Sonoperf on ainutlaatuisesti rei’itetty metallilevy, joka soveltuu erinomaisesti paino-/grafiikkapinnaksi. Erityispiirteenä erittäin suuri kulutuskestävyys. Erinomainen valinta esim. asiakaspalvelutilojen sermeihin, joiden täytyy kestää tarvittaessa jopa potkimista/muita kolhuja. Sonoperf-materiaalista on valmistettu erilaisia sermejä asiakaspalvelutiloihin erinomaisella menestyksellä. Ohutmetallina sitä voidaan taittaa kasetiksi ja käyttää akustotäytteenä akustista tehoa edelleen parantamassa esimerkiksi Ewona -akustomateriaalia. Nyt eivät kolhut/potkut ole akustoinnin esteenä.