Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

JyryStop
lämpöpumppu

Written by innofusor, 11 years ago, 0 Comments

Stoppi jyrinälle ja rakenteita värisyttävälle tärinälle

Jyriseekö lämpöpumppusi niin, että koko kotisi asumisviihtyvyys kärsii? Ainutlaatuinen Innofusor JyryStop irrottaa maalämpöpumpun tehokkaasti rakenteista. JyryStopparien ansiosta matalataajuuksinen jyrinä sekä rakenteita väristyttävä tärinä loppuu käytännössä lähes kokonaan.

Räätälöity ja tehokas ratkaisu

Innofusor JyryStop on suunniteltu niin, että maalämpöpumppujen hankalasti vaimennettaville alataajuuksille (20-200 hz) saadaan erittäin tehokas vaimennus. Nämä taajuudet ovat juuri niitä jotka tärisyttävät ja värisyttävät rakenteita ja saavat ajanmyötä hermon kiristymään äärimmilleen.

Tähän on nyt olemassa nopea, helppo ja edullinen ratkaisu. Innofusor JyryStop (vain 88 euroa) on valmistettu erikoisvärähtelyvaimennusmateriaalista ja  Stoppareita on kahta kokoa: JyryStop S (66 x 66 x 12 mm), joka on tarkoitettu painovälin 120-260 kg lämpöpumpuille ja JyryStop L  (106 x 106 x 12 mm), joka on tarkoitettu painovälin 260 – 400 kg pumpuille. JyryStopparit vain asennetaan maalämpöpumppujen jalkojen alle ja rakenteisiin siirtyvä jyrinä loppuu välittömästi. JyryStopparit toimitetaan neljän Stopparin sarjana (yksi JyryStoppari jokaisen lämpöpumpun jalan alle).

Erittäin tehokas vaimennus

Oheisessa kuvassa tyypillinen esimerkki maalampöpumpun vaimennuksesta JyryStopparilla. Huomaathan, että kuuloalueella ns. basso/jyrinäkaistalla (20-200 hz) vaimennus on tyypillisesti yli 70% ja suurimmalla osalla ko. taajuuskaistaa yli 90%.Innofusor JyryStopparilla saadaan aikaiseksi lämpöpumpussa moninkertainen vaimennus verrattuna erilaisiin kumilevyihin/vaimentimiin tai jousiin. JyryStoppari ei myöskään menetä ominaisuuksiaan ajan saatossa vaan vaimentaa tehokkaasti vuodesta toiseen. Synteettisenä materiaalina se kestää tarvittaessa kosteuttakin erinomaisesti. Lämpöpumpun jalan kuorma jaetaan tasaisesti koko vaimennusmateriaalin pinta-alalla siirtokerroksella joka on kotimaista teknistä vaneria.

Käyttölämpötila: -30 – +70 C

Materiaali: Sylomer/Sylodyn®

Ammattilaisten testaama ja hyväksi havaitsema

Tiesitkö, että parhaat lämpöpumppujen asentajat käyttävät asennuksissaan täsmälleen samaa ratkaisua? Kun lämpöpumppuasi asennetaan vaadi Innofusor JyryStop ja voit olla varma, että matalataajuuksinen, hankalasti vaimennettava jyrinä ei siirry lämpöpumpusta suoraan rakenteisiin.

Ammattilainen – jos teillä ei vielä käytetä Innofusor JyryStoppareita niin otathan yhteyttä. Ammattilaispakkaukset 80 kpl laatikoissa. Kiiretoimitukset jälkiasennuksiin tarvittaessa 4 kpl sarja kerrallaan. Asennuksia helpottaa myös JyryStopparin pirteä, keltainen väri, jolloin Stoppari on helppo havaita kaikissa olosuhteissa.

 

Räätälöityä tehokkuutta ja vaivaton toimitus

Innofusor JyryStop myydään aina neljän vaimentimen sarjana. Hinta vain 22.00/kpl eli 88.00/sarja (sis. alv. 24%). Hinta sisältää toimitus- ja postikulut.  Sitten vain asennat JyryStopparit lämpöpumppujen jalkojen alle ja nautit viihtyisästä ja jyrinättömästä kodista. Tilaa omasi nyt!

[wufoo username=”tienoo” formhash=”m1xuy6b90vbcw3l” autoresize=”true” height=”696″ header=”show” ssl=”true”]