Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Written by innofusor, 8 years ago, 0 Comments

Solina akustiikkateokset ovat muotoilija Anna.E.Vaaralan sarja akustisia moduleja, jotka herättävät ihastusta iättömällä kauneudellaan.

Jokainen Solina on kuvioinniltaan uniikki ja kolmiuloitteinen tekstuuri luo tilaan ainutlaatuisen tunnelman. Pintamateriaalina on 100% villahuopa. Tehokkaan akustiikkamodulin sisällä on 100% kotimainen, pintaturpeesta valmistettu akustiikkatäyte.

Kaikki Solina akustiikkateokset valmistetaan artesaanityönä Helsingin Pitäjänmäellä. Lopputuloksena on suomalaista, puhdasta ja selkeälinjaista muotokieltä, joka kestää katseita ja käyttöä vuodesta toiseen.

Solina ja Pinta -modulien vakiokoot ovat 49×49 cm ja 62×62 cm.

akustomodulit vaarala

 

Akustiikkalevy, Solina akustomoduli

Vakiona Solina akustiikkateoksissa on kaksivärinen kuviointi, jossa valkoinen sävy on ulommaisena ja keskellä ja kaksi harmaata kulkevat valkoisten välissä. Näin syntyy harkittu ja kiehtova kolmiulotteinen kuvio.

Voimakkaamman väriset Solina -modulit ovat parhaimmillaan sisustuksissa, jotka kaipaavat tyylikkään kiintopisteen. Vaaleat sävyt ovat omiaan korostamaan sisustuksia joissa kiintopisteet ovat valmiina ja akustiikkateokselta halutaan tyylikkyyttä loppuun asti.

Modulaarinen sarja:

Solina sarja on modulaarinen ja voit ryhmitellä moduleista halutun kokonaisuuden. Tutustu IDEAKIRJASTOON  ja löydä oma Solinasi.

Solina vakiovärivaihtoehdot:

Akustiikkalevyt, Solina ja Pinta akustomodulien värivaihtoehdot

Solina sarjassa on kaksi modulikokoa 49×49 cm ja 62×62 cm. Pienempi soveltuu hyvin olohuoneiden ja kotien akustointiin sekä sisustamiseen. Suurempi moduli soveltuu erityisesti suuriin, korkeisiin olohuoneisiin ja julkisiin tiloihin.