Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

GranRU
Romance

Written by innofusor, 9 years ago, 0 Comments

Romance – perinteitä kunnioittaen uudesta näkökulmasta

The Gran RU Collection on Wilhelmiina Kososen suunnittelema sarja akustisia teoksia, joiden visuaalinen maailma pohjautuu skandinaavisten perinneryijyjen maailmaan – ryijyissä esiintyviin sommitelmiin, symboleihin ja kuva-aiheisiin. Tuoteperheessä käsityö ja nykyaikaiset valmistusmenetelmät yhdistyvät täysin uudella, innovatiivisella tavalla.

Niukanrunsasta tyylikkyyttä ajassa kiinni:

Romance – sarja koostuu ryijyistä poimittujen yksittäisten symbolien käytöstä raporttimaisena pintana, akustisena tapettina. Kuvioissa näkyy ryijyjen kukka-, sydän-, sekä ristiaiheet. “Ryijyissä käytetyt symbolit ja niiden kautta kerrotut tarinat kiehtovat minua. Tavoitteenani Romance- sarjassa on luoda raportti herkästä kuva-aiheesta ja luoda pinta, joka toimii myös minimalistisessa ympäristössä. “ Wilhelmiina kertoo.

Malleja on kolme: Stitch, Rosa & Flora  . GranRU Romance akustiikkateosten kuviot muodostuvat sadoista vesileikatuista elementeistä muodostaen kiehtovan ja niukanrunsaan pinnan joka kestää katsomista vuodesta toiseen tarjoten runsaudessaan myös aina jotakin uutta.

Romance sarjan akustiikkateokset soveltuvat erinomaisesti niin julkisiin tiloihin ja toimistoihin kuin vaativiin yksityistiloihin. Koko tuotesarja valmistetaan kotimaisesta, ekologisesta pintaturpeesta artesaanityönä Helsingin Pitäjänmäellä.

Värit:

Sarjaan valikoitui neljä tyylikästä väriä, joissa pintakäsittelytapa tekee pintaan sävyistä rikkaan ja herkän pinnan. Värit ovat: lampaanvalkoinen, musta, kulta ja sininen

Mitat

Romance -sarjassa on valittavana kaksi vakiokokoa. Pienempi vakiokoko on 580×580 mm ja isompi 1160×1160 cm. Mittatilauskoot mahdollisia.

Romance -kokoelmassa on erittäin helppokäyttöinen listakiinnitys, jolla suuretkin määrät moduleita voidaan asentaaa nopeasti ja helposti täsmällisiin ryhmiin. Kaikki kiinnitystarvikkeet ja ohjeet sisältyvät pakkaukseen. Kevyenä akustopaneelisarjana teos voidaan kiinnittää käytännössä kaikkiin seinäpintoihin.

 

Tietoa suunnittelijasta

Wilhelmiina Kosonen toimii freelancer sisustusarkkitehtina. Hän on opiskellut Aalto-yliopistossa tila- ja kalustesuunnittelua.

Wilhelmiina Kosonen
wilhelmiina@wilhelmiina.com
+358 40 7361598
www.wilhelmiina.com

Teemasivusto:

www.granru.fi