Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Kotimaista
valmistusta

Written by innofusor, 9 years ago, 0 Comments

Sisulla, sitkeydellä ja innovatiivisuudella

Usein kuulee ettei suomessa mitään kannata enää valmistaa. Me uskomme toisin. Uskomme siihen, että kun keskitytään tekemään ainutlaatuisia tuotteita, niin kyllä vain voi. Innofusorin tarina on ollut koko ajan innovoimista. Innovoimista pienistä valmistuksen yksityiskohdista aina akustisiin valaisinjärjestelmiin ja aktiivisiin komponentteihin akustiikkatuotteissa.

Usein olemme omalla kotimarkkinallamme näyttäneet suuntaa muille. Se on hienoa ja siitä olemme ylpeitä. Asiakkaamme ansaitsevat parhaat mahdolliset akustiikkatuotteet ja sitä tavoitetta kohti me teemme töitä joka päivä.

Akustiset valaisimet koko euroopan markkinalle:

Innofusorin akustiset valaisimet ovat olleet koko vuoden puheenaihe 2015 akustiikkamarkkinalla. Taustalla oli innovatiivinen ajatus sijoittaa valaisin akustisesti niin että valaisimen muoto tuo valaisimen lähes automaattisesti akustisesti erinomaiseen paikkaan – kattoheijastuksen ja pöydän ääressä istujan väliin.

Suunnittelija Maija Puoskari loi valaisimeen muotokielen ja kokovaihtoehdot, jotka istuvat erinomaisesti niin julkisiin kuin yksityistiloihin. Kokovaihtoehtoja löytyy isoista, ravintolatiloihin tarkoitetuista aina pieniin yksityistiloihin tai valaisinryhmissä käytettäviin kokoihin asti.

Uskallammekin sanoa että Innofusor Rimpi -akustinen valaisinsarja edustaa kotimaista innovatiivisuutta parhaimmillaan. Lopputuloksena on tuote, joka nivoo saumattomasti yhteen älykkään, oikein sijoitetun akustoinnin, valaistuksen ja pohjoismaisen design -perinteen.