Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

GranRU
Pori

Written by innofusor, 8 years ago, 0 Comments

GranRU PORI valittiin toimittajien tusinaan 2015, joka on vuotuinen sisustussuunnittelijoiden huomionosoitus vuoden merkittävimmille sisustusuutuuksille.

Kiitämme, että kaiketi ensimmäistä kertaa akustiikkatuote on huomioitu tällä merkittävällä valinnalla. Onnittelut myös teoksen suunnittelijalle Wilhelmiina Kososelle. Tästä on hyvä jatkaa!

 

GranRU PORI

Gran RU PORI on akustinen tilateos, jossa yhdistyvät suomalainen, taideryijyistä ammentava käsityöperinne, ekologinen akustomateriaali sekä innovatiivinen valmistusmenetelmä, joka tarjoaa täysin uuden tavan valmistaa kolmiulotteisia, akustoivia pintoja.

Lopputuloksena on Gran RU PORI, ainutlaatuinen ja visuaalisesti näyttävä akustiikkateos, joista jokainen kappale on ainutlaatuinen ja edustaa kotimaista käsityöperinnettä parhaimmillaan.

Inspiraatiota perinteisistä suomalaisista ryijyistä

Inspiraationsa Gran RU PORI on saanut traditionaalisista kotimaisista ryijyistä. Teoksen muotokielessä on kaikuja Porin alueen perinteisestä LX ryijystä 1700- luvulta, mutta tulkittuna uudella tavalla. Teoksen kolmiulotteinen pinta perustuu satoihin ja taas satoihin leikattuihin x-design elementteihin. Painettuna tai nostettuna teoksen pinnasta design-elementit muodostavat lopullisen, erittäin monimuotoisen 3d-pinnan.

Teos soveltuu erinomaisesti niin julkisiin tiloihin, toimistoihin kuin vaativiin yksityistiloihinkin. Teos koostuu kuudesta paneelista ja teoksen koko on yhteensä KL 2430 x 1760 mm.

Teossarjassa on neljä vakioväriä: musta, kulta, valkoinen ja sininen.

Todellista käsityötä

Teoksen on suunnitellut Wilhelmiina Kosonen. Jokainen teos on myös uniikki, lopullinen pintastruktuuri teokseen tehdään aina Wilhelmiinan toimesta, joten kahta täysin samanlaista Gran RU Pori teosta ei ole.

Läheltä ja lähelle

Gran RU Pori on uudenlainen yhdistelmä kotimaista käsityötä, innovatiivista valmistusmenetelmää ja 100% kotimaista akustista pintaturvepuristetta. Lopputuloksena on akustiikkateoksissa ennennäkemättömän moniulotteinen ja tekstiilimaailmasta inspiraationsa saanut design ja pintastruktuuri. Teos, joka kutsuu tutustujansa lähelle, ja jossa riittää katsottavaa kerrasta ja vuodesta toiseen.

 

Tutustu myös kansainväliseen granru.fi sivustoon, jossa on runsaasti lisää kuvia ja tietoa teoksesta.