Innofusor

Sisustaa paremman akustiikan

Käsityötaitoa
parhaimmillaan

Written by innofusor, 11 years ago, 0 Comments

Tiesitkö että suurta osaa tuotteistamme ei voitaisi edes valmistaa ilman vaativia käsityövaiheita? Meillä kotimainen käsityö on suuressa arvossa ja taitavien käsien kautta syntyy ainutlaatuisia akustiikkatuotteita niin kotimaahan kuin vientiinkin.

HISTORIAA JA TULEVAA
Pyrimme aina yhdistämään parhaan modernit valmistustekniikat aitoon käsityöhön niin, että asiakas saa ainutlaatuista lisäarvoa, joka ei muilla keinoilla olisi edes mahdollista. Esimerkkinä Gran RU Pori -teos, jossa moderni, CNC-ohjattu leikkaus yhdistyy designer -yhteistyöhön ainutlaatuisella tavalla. Jokainen Gran Ru Pori teos saa lopullisen tekstuurinsa suunnittelija Wilhelmiina Kososen toimesta. Näin jokainen teos on todellakin uniikki ja teoksessa on käsityön leima, joka ei millään muulla valmistusvalla olisi edes mahdollinen. Lopputuloksena on rikas ja katsetta kestävä teos, jota tekee mieli katsoa kerta toisensa jälkeen.

VAATIVAA MITTATILAUSVALMISTUSTA
Studio Helsinki -sarjan alla toteutetaan usein vaativimmat työt. Kyseessä on mittatilaustyöt esimerkiksi arkkitehtien tai sisustussuunnittelijoiden ideoihen/hahmotelmien pohjalta. Kokeneet suunnittelijamme tekevät luonnoksista cad-mallit, joiden pohjalta teokset mitoitetaan akustisesti ja tuotannollisesti oikein. Usein syntyneiden mittapiirrosten pohjalta yhdistetään sekä CNC-ohjattuja että käsityövaiheita niin, että saadaan aikaiseksi haluttu lopputulos. Vaativissa töissä käsityön osuus on usein merkittävä. Lopputuloksena on sitten jotain sellaista, mitä kaupan hyllyltä ei saa.

 

Kyllä, me uskomme että kotimaisella käsityöllä on tulevaisuutta, kunhan sitä katsoo oikein silmin.